dilluns, 10 de juny de 2013

“Els joves són el futur i l’educació el millor camí” - I Trobada de Treball Pedagògic


L’Educació Pública de Caldes de Montbui es reivindica en posititiuData: dimecres 12 de juny
Lloc: Plaça de la Font del Lleó
Hora: de 10 fins les 12.30 h      Ja fa mesos que les retallades, les modificacions legislatives (a Catalunya i a nivell de l’Estat), la planificació dels mapes escolars, taxes al cicles formatius de grau superior , etc. han col·locat la situació i el futur de l’educació pública a les primeres planes del’actualitat informativa. Ara, des de la Xarxa de Centres Educatius Públics de Caldes de Montbui volem presentar l’educació pública a Caldes de Montbui en positiu, reivindicar-nos més enllà de la queixa i la denúncia.

    La Xarxa de Centres Educatius Públics de Caldes de Montbui i Sant Feliu de Codines treballa des de fa dos cursos amb un clar compromís amb la nostra tasca educativa i amb la voluntat d’oferir una educació pública de qualitat . Els centres educatius de Caldes volem fer més visible el nostre tarannà solidari i no volem renunciar  a oferir als nostres infants i joves una educació gratuïta, democràtica i de qualitat. 

    Per tot això, la Xarxa ha organitzat la I Trobada de Treball Pedagògic amb la participació de tots els centres públics de Caldes: les dues escoles bressol (El Gegant del Pi i La Lluna), els tres centres de primària (El Calderí, El Farell, Montbuí) i el centre de secundària, batxillerat i Cicles Formatius (INS Manolo Hugué).


A la trobada hi participaran, en concret, alumnes de 2n d’ESO i del Cicle Mitjà de Primària (3r curs). Les Escoles bressols elaboraran als respectius centres una pancarta amb el lema de la trobada (“Els joves són el futur i l’educació el millor camí”), així com altres treballs, els quals seran exposats i utilitzats a la trobada.


A les 10 h del matí ens trobarem els participants a la plaça Font del Lleó i farem un esmorzar comunitari. Després es repartiran els alumnes en grups de treball. S’acabarà d’elaborar la pancarta amb frases significatives i el nom de cada escola, i es penjarà a la façana de l’Ajuntament. La pancarta exhibirà el lema de la trobada:Els joves són el futur i l’educació el millor camí”. Després d’una sessió d’intercanvi d’experiències pedagògiques, alumnes de l’INS Manolo Hugué duran a terme tallers de contacontes amb els nois i noies de primària.

Una cadena humana, a les 11.30 pretén visualitzar la col·laboració i la riquesa de l’educació pública de Caldes de Montbui. L’educació pública es reivindica en positiu!

Xarxa de Centres Educatius Públics de Caldes de Montbui i Sant Feliu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada