divendres, 26 d’abril del 2013

Crònica d'una tancada (a ritme de tuit)

A 25 d'abril va tenir lloc el #25APrenElTeuCentre. Alguns dels integrants de la Xarxa vam participar a la tancada de l'INS Antoni Cumella de Granollers, d'altres a la de l'INS Sentmenat.

Mediàticament, a l'endemà, la gran mobilització ha quedat una mica sepultada per altres notícies: l'augment de l'atur, setge al congrés...Certament cada dia, malauradament,  hi ha tres o quatre notícies que cadascuna fa uns pocs anys haurien ocupat  tota la portada.  

Però els qui vam participar en alguna tancada, vam constatar de manera evident que la conscienciació i mobilització va estenent-se, i que els qui a més de preocupar-nos ens activem, resistim i lluitem ja formem una xarxa cada cop més ferma.

La Tancada a l'INS Sentmenat va ser alhora el tret de sortida d'un nou node en aquesta xarxa de plataformes, associacions, assemblees, trobades, escoles, etc. a favor d'una educació pública, democràtica i de qualitat.

Entre els assistents, cal destacar un nombrós grup d'estudiants de primària i secundària que ocupaven diversos espais del seu institut, famílies, mestres de Can Sorts, Ampes del Bressol i Primària i els companys de Palau, Castellar, Santa Perpètua, Sant Feliu i Caldes.

Als qui no vau poder assistir a la tancada de Sentmenat, ni a cap altra, no us podem arribar a transmetre amb tota la força les bones sensacions que deixa una experiència com aquesta, però  a ritme de tuit us podeu fer una idea de com va anar!
































(Observeu que al tuit hi ha un error: no era a l'INS Manolo Hugué sinó a l'INS Sentmenat)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada